Transmurale agenda

Klinische lessen: 

De klinische les vindt plaats op een vaste dag: donderdag en duurt van 17.30 tot 20.00 uur. (va 17.00 uur inloop met koffie).
In deze ruime opgezette bijeenkomst is er de mogelijkheid voor een vakgroep om meerdere onderwerpen binnen hun vakgebied te presenteren. 
Tevens loont het voor de huisarts (ook voor wat verder van Leeuwarden wonenden) meer de moeite om bij de klinische demonstraties aanwezig te zijn.
Tussendoor wordt u een eenvoudig buffet aangeboden, waarbij u tegelijkertijd even de tijd krijgt om intercollegiale contacten te leggen en te versterken.  
Belangrijk is dat u zich moet aanmelden (ivm met het buffet). Dit kan door middel van de hiervoor speciaal aangemaakte aanmeldknop die u op de pagina met het programma vindt.
De sluitingsdatum voor opgave is op de dinsdag 8.00 uur, in de week voorafgaand aan de bijeenkomst.

 

Oldehovecursus

De Oldehovecursus vindt elke 2 jaar plaats op Ameland. Het is een compagnonscursus die bedoeld is voor de huisartsen en de specialisten in het adherentiegebied van het MCL. De cursus duurt van woensdagavond 17.00 uur tot vrijdagavond 16.00 uur en wordt 2x gegeven: eenmaal in de laatste week van september en eenmaal in de eerste week van oktober. Dit om alle huisartsen en specialisten de kans te geven de cursus bij te kunnen wonen zonder dat er problemen in de praktijkvoering ontstaat.

 

Transmurale Agenda

donderdag 22 maart 2018

Klinische les microbiologie en pathologie

woensdag 16 mei 2018

Symposium Integrale Zorg Friesland Noord

donderdag 31 mei 2018

Klinische les MDL